#
SĀKUMLAPA # PAR MUMS # KONTAKTI # PAKALPOJUMI # NODERĪGA INFORMĀCIJA # NOTEIKUMI #  
#









 » Romantiskie ceļojumi » NOTEIKUMI

Kā veidojas cena

Gandrīz visas cenas mēs esam norādījuši ar piebildi "sākot no" un jums varētu rasties pamatots jautājums, kāpēc netiek uzrādīta ceļojuma galīgā cena.

Cenas svārstības ir atkarīgas no sekojošām ceļojuma niansēm:

1. No konkrētiem ceļojuma datumiem.
Dažās viesnīcās var būt pat vairāk kā 7 dažādi cenu līmeņi, kuri ir atkarīgi no gadalaika, mēneša, valsts svētku, īpašu sporta un kultūras pasākumu norises, kā arī no citiem apstākļiem.

2. Ja ceļojuma cenā ir iekļauta arī aviobiļetes cena, tad šī cena ir viena no zemākajām cenām kāda ir piejama konkrētajā maršrutā. Taču ne vienmēr lētākās aviobiļetes būs pieejamas tieši tajos datumos, kad būsiet nolēmuši ceļot.Turklāt jums var būt īpašas vēlmes izvēloties aviokompāniju, tranzītlidostu vai lidojuma klasi.

3. Bieži viesnīcas piedāvā vairākus istabu variantus. Standarta istabas, uzlabotās istabas, luksus apartamentus, bungalo utt. Ar skatu uz jūru vai dārzu vai baseinu.Tādēļ, atkarīgi no jūsu prioritātēm un vēlmēm, var tikt pamainīts ceļojuma programmā iekļautās viesnīcas numura tips un līdz ar to mainīsies arī kopējās ceļojuma izmaksas.

Mēs ļoti lielu uzmanību pievēršam tam, lai mūsu klienti būtu detalizēti informēti par to, kas tieši ir iekļuts konkrētajā ceļojumā un par ko būs jāmaksā papildus.Tas palīdz labāk orientēties plašajā piedāvājumu klāstā un atrast tieši to ceļojumu, kurš jums liekas cenas ziņā vispiemērotākais, kā arī ļauj salīdzināt dažādu tūrisma firmu piedāvājumus.

  Copyright © 2012. All rights reserved izstrādāts: evolution.lv