#
SĀKUMLAPA # PAR MUMS # KONTAKTI # PAKALPOJUMI # NODERĪGA INFORMĀCIJA # NOTEIKUMI #  
#









 » Kāzu un Romantiskie ceļojumi » Austrālija
Lielā Barjera rifa salas











Lielais Berjera Rifs - viens no slavenākiem Austrālijas dabas brīnumiem, ļoti skaists dabas veidojums- koraļļu salu rinda, kas izvietojusies gar valsts Z-A piekrasti 2500 km garumā, ietverot sevī vairāk kā 2100 individuālu rifu un 500 salu. Kristāldzidrais ūdens ideāli piemērots niršanai vai snurkulēšanai.

Pavadiet neiazmirstamus romantiskus mirkļus kādā no Lielā Barjera rifa salām!

Hamilton sala - viena no Lielā Barjera rifa salām. Hamilton sala piedāvā lieliskus laika apstākļus, debess zilu ūdeni, pasakainas pludmales, vienreizējus koraļu rifus, bagātu floru un faunu, lielisku virtuvi un labus vīnus un protams daudz dažādu aktivitāšu, lai jūsu atpūta uz salas būtu pēc iespējas labāka.

5* Viesnīca „Qualia Resort”
http://www.qualia.com.au/
Cena no: 540 LVL par divvietīgo numuru ar brokastīm, pusdienām un vakariņām

Danka sala ir Austrālijas skaistākā tropisko mežu sala. iedzīvotāji to pazīst kā 'Coonanglebah' – Miera un pārpilnības salu.
Šī sala sniegs Jums gan mierīgu atpūtu, gan ļoti plašu aktīvās atpūtas un piedzīvojumu izvēli. 
Jūs varēsiet uzsākt dienu ar pastaigu pa tropiskā meža takām un aplūkot skaistās ainavas no Kootaloo kalna virsotnes. Pēc brokastīm iepazīstiet kādu no nacionālā parka takām, kas ved cauri tropiskajam mežam, un vēlāk pasnorkelēt Muggy Muggy pludmalē vai uzspēlēt tenisu vai skvošu. 

Dzīvošana: 4* Voyages Dunkan Island Resort
http://www.dunk-island.com/
Cena no: 106 LVL par divvietīgu numuru ar brokastīm

Bedarra sala 
Ja Jūs nevēlaties, lai Jūs atrastu, ja Jūs vēlaties vienkārši nozust, nomierināties un izbaudīt savā dzīvē skaistas lietas, tad Jūs neatradīsiet labāku vietu kā Bideras salu (Bedarra Island); ekskluzīvu tropisko patvērumu, kas atrodas netālu no Kērnsas krasta.

Bideras sala (Bedarra Island), kas aizņem 100 hektārus, ir daļa no salu grupas, kas atrodas pie tropiskās Ziemeļkvīnslendas krastiem, pusceļā starp Taunsvilu un Kērnsu, blakus Danka salai (Dunk Island).

Lai gan pamatā uzsvars salā tiek likts uz mieru un relaksāciju, tomēr šeit ir arī daudz atpūtas iespēju, piemēram, braukšana ar katamarānu, makšķerēšana, snorkelēšana un dienas izbraucieni uz Lielo Barjerrifu, kā arī izbrauciens motorizētā gumijas laivā, lai iepazītu salas skaistās, privātās pludmales. Vēlaties izjust vēl lielāku indulgenci? Izbaudiet relaksējošu terapeitisko masāžu savas privātās villas noslēgtībā.
 
Atvērtajā terases restorānā nogaršojiet vietējās delikateses, katru dienu būs jauna ēdienkarte. Iecienītas ir romantiskās piknika pusdienas pludmalē ar izsmalcinātiem ēdieniem.

Dzīvošana: 5* Viesnīca „Voyages”
http://www.bedarraisland.com/
Cena no 532 LVL (par divvietīgu villu) par vienu nakti ieskaitot brokastis, pusdienas un vakariņas.
(minimums 4 naktis)
Aviopārlidojums no Kērnsas (Cairns) turp un atpakaļ ~120 LVL vienam cilvēkam


Jautājiet mums   Atpakaļ

  Copyright © 2012. All rights reserved izstrādāts: evolution.lv